27

Feb 2007

first kiss (^x^)

my vario had her "first kiss" yesterday, a d*mn car did it by force from her back. I felt like my soul got sucked to a hole, I was so mad. I almost lost myself back then, but thanx God I didn’t (^_^) The car driver was a teenage boy, and he seemed very sorry. […]

26

Feb 2007

puppies…!!!

(^_^) cute little puppies! one of our dog is giving birth a few weeks ago, 4 puppies!! this was her first, and it really excited us. We name the most fat and naughty one "Giant" as Giant from Doraemon :p since he’s so fat and he often bite his siblings till they cry. One which […]

01

Feb 2007

love of my life

it was 18 Dec 2006 06.30am, and I was knocking at her front door. I’ve pretended to forget about her birthday since the day before, and she really looked upset (^_^) I’ve set a little surprise, I brought her a bucket of roses and a gift for her birthday. I could never understand the reason […]

22

Jan 2007

what a life…:

wow… it’s been a very long time since my last post. my life has became a bit tougher these days. but i guess it’s everyone’s problem, isn’t it? new year come, new year go, 365 days doesn’t even feel like a year. Do you realize your life is being counted down? each minute you waste, […]

10

Nov 2006

3 days off

wualah. 3 hari liburan tersiksa di rumah. dari hari sabtu kemaren tenggorokan gw udah gak enak. nelen udah susah. akhirnya gw beli "permen" obat tenggorokan di century. tp gak mempan. besoknya hari minggu tambah gak enak lagi. hari senen gw kerja seperti biasanya. makin lama makin gak enak dah. akhirnya senen malem gw minum aja […]

29

Oct 2006

hp dodol

URGENT NOTICE 4 ALL: Karena sesuatu dan lain hal… Nomor Sempati gw 08128608964 tidak bisa dihubungi untuk sementara waktu (atau mungkin untuk selamanya, blom bisa dipastikan :p), so buat yang mau kontak ke nomor flexi gw dulu ya 😉 thanx…   

19

Oct 2006

Lucky Me :D

Walah… siapa yang nyangka coba??? gw ini termasuk orang yang jarang banget denger radio. apalagi mo ikut2an acara2 radio. tapi tadi malem, kira2 jam 8.30an, gw lagi pulang bareng mobil kaka gw, eh, tiba2 ada kuis di radio Kiss. Pertanyaannya apa yang dimaksud dengan "Real Time Online" (^_^) Entah kesambet apa, gw tiba2 niat banget […]

satu, seperti air mengalir aku ingin tanpa ragu, atau angkot di jakarta yang berhenti tanpa peduli, awan di atas patung liberty yang bergerak bebas, aku ingin seperti penari latar tanpa busana. orangtuaku seorang pelaut,yang hanya tau berlayar,diberi tiket pesawat akan percuma,lebih nyaman dengan kapal sendiri kata mereka.aku bukan seorang pelaut,aku tidak tau soal berlayar,aku lebih […]