10

May 2007

New Blog

Cuma mau inform lagi, I’ve moved to a new blog, di post sebelumnya gw tulis migrasi, tapi sebenernya sih bukan migrasi, soalnya postingan di sini ga ada yg di pindahin ke blog baru, mungkin suatu hari nanti kalau sempet. God bless . http://blog.sahat-tambunan.com .

26

Mar 2007

BLOG MIGRATION

Dear all, I would like to give thanks to Friendster who has introduced me to blog and blogging. I’ve moved to a new BLOG with my own Personal Domain, Powered by WordPress. Please go there for new Posts (^_^) God bless.. . BLOG of Sahat Tambunan .

Dear All, I just want to Announce that My Personal Homepage is Under Re-Development. Please come and have some visit once in a while. I’m planning to have it updated at least weekly. I’ll be very honored If anyone could supply me with critics and ideas for my new Personal Homepage. God bless (^_^)

Kalau ingin berhasil, Mental Bisnis ialah kuncinya. Bukan Bisnis itu sendiri, melainkan Mental Bisnis. Banyak pengusaha yang gagal justru karena mereka melupakan hal penting ini. Dan jangan salah! Mental Bisnis bukan hanya diperlukan oleh para tukang bisnis. Sebagai seorang karyawan, mental bisnis ini bisa menjadi kunci keberhasilan karir. Apa itu Mental Bisnis? Apakah kita harus […]

25

Dec 2005

christmas ’05

in this wonderful day, the three of us would like to present you a warm and joyfull christmas greeting (",) wishing that peace, love and health will always be with you and those you love (^_^) and let all the glory, honor and praises be His. God bless us… ~ Merry Christmas 2005 ~

22

Nov 2005

blog gw

gw sekarang jadi sering ngupdate blog nih. padahal gw jg gak tahu ada yang baca apa gak 🙂 kayanya sih gak ada. tapi ya nggak papa, toh gw isi blog ini bukan hanya buat dibaca orang2, tapi juga buat gw sendiri. terkadang setiap orang butuh tempat untuk bisa mengeluarkan isi hati, pikiran dan jiwanya. atau […]