Sorry, no contact details nor form, but feel free to post comments in any posts and pages.

One thought on “Contact Me

  1. bergabung bagaimana di? gw ga punya komunitas eksklusif ko 🙂 siapa aja boleh ikutan. Dengan bikin komentar dan post di shoutout bisa dibilang lu juga udah ambil bagian. coba aja bikin blog juga 🙂

  2. hi lae,
    bgs lho blognya,jd pingin brlajar nih ama lae.
    aku, sammy, mau nanya udah brp lama lama tinggal di bali? ikut Punguan Tambunan ngak disana, namanya Silahi Sabungam..ok that’s it
    bini boru apa tuh?

  3. hi jg lae sammy 🙂 trims ya. Aku tinggal di bali sama istri baru dari 2008, tapi blum pernah ikut punguan 😛 Istriku boru Panggaben

  4. thanks for u r solution,wehave fixed the problem by updating the firmware for samsung ML 2240
    we are in to refilling bussiness(catridges)
    unfortunately one of our engineer done the firmware update of samsung Ml1640 to ml2240(to reset the catridge chip after refilling)
    now the problem is samsung ML 2240 printer is not initializing
    please share ur knowledge to fix this problem

  5. Hi bhaskar, I’ve replied to u by email and received the good news 🙂 glad I could help, but credits goes to ooppoo who had supply us with the solution 🙂

  6. hi, say hello, i hop youre fine, look this, i have a trouble with my ml-1910 i dont know how to reset his page counter do you know how? can you help me with it? thanks any way for you attention.

  7. Hi luis, sorry I can’t help you, I found the fix for my printer unexpectedly on the internet, I hope you can also find yours 🙂

  8. hm… minggu lalu aku lihat di carrefour (bali) yg wired harganya sekitar 450 ribu, kalo yg wireless kayanya 600an. Kalo beli di toko gim mungkin aja bisa dapet lebih murah 😀

  9. Bang, mohon bantuannya…. saya punya samsung ml-1915. apakah bisa menggunakan toner refill atau toner bawaan bisa diisi ulang? karena toner bawaan sudah habis dan untuk original harganya mahal. terima kasih sebelumnya

  10. i have samsung ml 2240 with firmware v.1.01.00.93 of nov 2009 and it not accept the firmware ver .83 do you have the new version to reset this machine?

  11. @aji wah, sori mas aji, saya ga bisa bantu 🙁 saya jg ga sengaja nemu yg kemaren itu

    @alejo Hi alejo, sorry I can’t help you 🙂 hope u can find it on the net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *